Viorel Ivanciu: Dunăre este eșecul lui Vasilke Iliuță și al săgeții Grama... nu a altcuiva

Viorel Ivanciu: Dunăre este eșecul lui Vasilke Iliuță și al săgeții Grama... nu a altcuiva

Vasilke Iliuță un afon cu pretenții in ale fotbalului  a preluat în numele comunității o echipă de fotbal formată sportiv și managerial,o echipă așezată și capabilă de performanță,  rod al pasiunii, entuziasmuluii și voluntariatului  multor iubitori de fotbal din municipiul Călărași.și…și-a  bătut joc:  a dat-o  pe mâna lui Grama un alt afon de fotbal și un bufon al administrației locale,unealta și în viziunea lui Vasilke țapul ispășitor…dar noi știm cine este autorul…a declarat Viorel Ivanciu pentru Argument

Marota Dunărea   au pus-o  în scenă   pentru  a abate atenția de   la problemele reale ale județului,probleme pe care nu sunt capabili să le ierarhizeze și să le soluționeze.  Tot mandatul lor au vorbit numai de Dunărea!!!???  Tot mandatul!!!???

În schimb  nu au dat răspuns opiniei publice și nouă , despre falsul și uzul de fals folosit pentru angajarea lui Grama pe postul din care taie și spânzură în consiliul județean…Dacă adeverința care atestă caracteristicile profesionale ale numitului Grama e falsă, ne gânndim că și adeverința medicală pe baza căreia s-a făcut angajarea e falsă. O fi sănătos? întreabă Viorel Ivanciu … pentru că ieșirile lu ipublice sfidează patologicul…De aceea întrebăm organele abilitate.

Eduard Grama  acest individ condamnat penal reia ca leit –motiv  Dunărea Călărași.  Dunărea Călărași este eșecul lui  Vasilke Iliuță și Grama nu a  altcuiva care a dus Dunărea Călărași de la o poziție  frunașă în prima ligă la o poziție submedicocră ă liga a II a.

Declarație în exclusivitate pentru Argument a viceprimarului Viorel Ivanciu, Președintele organizației municiple PNL Călărași.

A consemnat Nelu Bălașa

Marota*(pentru analfabeți: vedeți dex)

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *