Alin Ploieșteanu candidatul PNL pentru funcția de primar la Frăsinet: Să scăpăm de „Te fac!”

Alin Ploieșteanu candidatul PNL pentru funcția de primar la Frăsinet: Să scăpăm de „Te fac!”

Alin Ploieștenu este fermier. De 20 de ani cu muncă și sârguință a ajuns unul dintre cei mai respectați fermieri din zonă și unul dintre cei mai atenți lideri la problemele comunității din Frăsinet implicându-se și sprijinind  rezolvarea nenumăratelor probleme al cetățenilor din Frăsinet. Alin Ploieșteanu este candidatul PNL pentru funcția de primar la Frăsinet.

Alin Ploieșteaanu candidatul PNL pentru funcția de primar la Frăsinet: Am intrat în PNL o echipă de foarte mare valoare ,cu oameni corecți și în care poți să ai încredere,oameni cu care mergând la drum am încrederea că pot cîștiga și eu și dânșii!

Am foarte bune relații cu mulți din echipa PNL încă înainte de a deveni candidatul acestui partid.Cu  senatorul Liviu Tomoiagă,cu deputatul și eurodeputatul Dan Motreanu,cu lideri județeni și locali  și mai ales cu primarii liberali Ion Iacomi, Nicu Eremia ,Ion Negoiță,Constantin Mihalache.

Deci am intrat într -o echipă adevărată de oameni,în primul rând politicieni foarte buni, începând cu domnul Filipescu un lider național al PNL,Daniel Drăgulin liderul nostru județean și mai nou domnul Vali Barbu  în care am foarte mare încredere și sunt sigur că va câștiga șefia consiliului județean.

În ceea ce privește candidatura, primul lucru la care mă gândesc de fiecare dată este interesul comunității,interesul cetățenilor. Aceasta a fost motivația intrării mele în politică și acum patru ani cînd l-am susținut și l-am făcut câștigător pe actualul primar.  Am făcut o mare greșeală și vreau să mi-o repar. Vreau să scăpăm de “Te fac” ,  să reinstaurăm armonia și interesul comunității în Frăsinet.

Îi imput actualului primar adversitate față de oameni,comportamentul inadecvat …de altfel  “Te fac!” a devenit leitmotivul existenței lui ca primar, adică confruntarea cu fiecare cetățean.

L-am rugat să se poarte frumos cu cetățenii și să fie atent la nevoile lor pentru că acesta este rolul unui primar. L-am rugat să nu facă rău nimănui dimpotrivă a continuat cu sloganul “Te fac!” A mers pe linia  “îi distrug pe toți.”

De exemplu Directorul școlii care o viață întreagă  a fost professor și mie și lui. MERITĂ RESPECTUL ȘI CONSIDERAȚIA CETĂȚENILOR. El nu…

Un alt motiv pentru care trebuie să plece este faptul că nu și-a respectat promisiunile elecorale…NICI UNA!!! (asfaltare este un program național nu o realizare personal a lui )

Actualul primar a cheltuit fără discernământ și fără eficiență  banul public și în loc să finanțeze prioritățile cetățenilor a finanțat prioritățile lui.

Am  încredere în  echipa PNL Frăsinet oameni gospodari,oameni destoinici în care locuitorii comunei au mare încredere.

Nelu Bălașa

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *