Boicot total la instalarea noului prefect. Liberalii prin ei înșiși singuri și din ce în ce mai singuri...

Boicot total la instalarea noului prefect. Liberalii prin ei înșiși singuri și din ce în ce mai singuri...

Boicot total la instalarea noului prefect. Numai „liberali” la instalarea noului prefect Valentin Deculescu. Nu au fost prezenți,după fotografiile postate oficial,  decât  „liberali”  din ce în ce mai singuri pe scena politică locală. Nu au fost prezenți  aliații politici PSD-iștii,nici USR-iștii,nici AUR-iștii,nici PMP-iștii.

Un lider PSD sub protecția anonimatului a declarat pentru Argument că e rezultatul politicii fostului prefect Valentin Barbu:   a atacat peste 100 de hotărâri de consilii locale , municipale sau județene ale PSD-iștilor, a  pus bețe in roate proiectelor inițiate de PSD și în special proiectului de reabilitare a palatului prefecturii, s-a comportat dușmanos și arogant cu psd-iștii și cu toții cei care aveau nevoie de servicii publice și legale ale instituției prefectului .  Sunt plini de răutate a conchis liderul PSD.

Am întrebat câtiva lideri despre prezența la acest ceremonial.

Senatorul Cionoiu Nicușor a declarat că nu a fost invitat,vicepreședintele consiliului Județean  Ion Samoilă a declarat că liberalii au făcut acest eveniment cum fac în „in familie”, deputatul Daniel Florea  a spus ca nu a fost invitat și au trecut respectul față de demnitari ai statului la amănunte neinteresante.

Nu știm care e adevărul!!!???  o proastă organizare a ceremonialul instalării noului prefect ori boicotul celorlalți actoiri de pe scena politică. Oricum din afară așa se vede numai „liberali” la instalarea noului prefect…

Nelu Bălașa

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *