Interes maxim pentru oferta educațională la Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu-Vocațional

Interes maxim pentru oferta educațională la Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu-Vocațional

 Luni 22 aprilie 2024  s-au desfășurat acțiunile de promovare a ofertei educaționale a Liceului Pedagogic Ștefan Banulescu-Vocațional.            

 Mai mult de 20 de școli din municipiu și județ , peste 1000 de elevi de gimnaziu însoțiți de 40 de cadre didactice  au venit de la prima oră să cunoască oferta educațională .  Școlile gimnaziale din Fundulea,Chiselet , Nicolae Balcescu, Ileana, Chiselet, Modelu 1,Modelu 2 , Jegalia, Borcea,Roseti, Mănăstirea , Ciocanesti, Lehliu și din Călărași școlile gimnaziale Carol I, Tudor Vladimirescu , Nicolae Titulescu, Mircea Vodă,  Constantin Brâncoveanu , Școala 7,Liceul Economic Călărași,

Au onorat cu prezența  Nicușor Călin Inspector Școlar genereal adjunct, Răzvan Mitea   inspector școlar trimisul Ispectorului Școlar General Roxana Pațurcă,Ionela Georgiana Ichim-Director Biblioteca Județeană Călărași,Iulia Ivănescu Director Economic Adjunct  la Biblioteca Județeană Călărași,Georgiana Teodorescu-   Manager al Centrului de Cultură și Creație Călărași.   

Este primul an în care liceul primește vizitatorii  cu profilurile vocaționale acreditate și autorizate pedagogie,muzică,arte vizuale,sport. Este singurul liceu cu profil sportiv din municipiu.

40 de profesorii și in jur de 300 de elevi organizați în 5 ateliere profil pedagogic,un atelier arte vizuale,un atelier muzică,un atelier sport au primit cu căldură vizitatorii,au oferit explicații și s-au angajat intr-un dialog benefic  intr-o atmosferă de interes ,preocupare și curiozitate.

 Ziua Porților deschise la a III ediție în această formulă a contribuit la cunoașterea mai bună a liceului și ofertei sale educaționale de către public și potențialii elevi, creșterea prestigiului liceului ca și creșterea numărului de elevi înscriși , a crescut numărul elevilor înscriși în 2 ani de la 300 la 500.  Liceul a înregistrat o creștere a calității actului educațional ca și a rezultatelor fiind al 3 liceu după rezultatele la bac,  a declarat prof. Rodica Neagu directorul Liceului Pedagogic Ștefan Banulescu Vocațional.

Nelu Bălașa       

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *