Luni 5 septembrie 2022 a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu-singurul liceu care are o filieră vocațională din județ

Luni 5 septembrie 2022 a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu-singurul liceu care are o filieră vocațională din județ

Luni 5 septembrie  2022  a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar  la  Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu.

Au participat Monica Parapiru inspector ISJ, Alin Drăgulin-Președinte PNL Călărași,Mihai Aurelian directorul adjunct al liceului,reprezentanți ai poliției și jandarmeriei,preoți,profesori,elevi și părinți.

Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu este singurul liceu din județ care are o filieră vocațională cu o secție pedagogică și o secție artă. Oferta educațională a liceului nostru creează premisele pentru inovare și creativitate, a declarat pentru  Foxmultimedia, profesoara Rodica Neagu directoarea liceului.

Deschiderea noului an școlar începe cu o nouă viziune,o nouă echipă de management  ancorată în realitățile prezentului și perspectiva viitorului.

Avem șansa unui nou început! O nouă energie și noi resurse vom aduce în toate activitățile noastre pentru a înscrie școala noastră printre cele prestigioase.

 Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu  trebuie să devină un liceu de elită cu elevi bine pregătiți pentru viitor, asta este ținta noastră.

Avem atuuri,resurse și oportunități  pe care le vom converti rapid în valoare și prestigiu.

 Liceul Pedagogic ”Ștefan Bănulescu” este singura unitate de învățământ liceal din județul Călărași care prin profilul Pedagogic  și  profilul  de artă – Muzică și Arte Vizuale – vine în întâmpinarea tinerilor călărașeni talentați. Profilul liceului se completează ferict cu secția tehnologică. Avem profesori bine pregătiți și dedicați, în măsură să ridice procesul instructiv-educativ la nivelul exigențelor actuale.

 O institutie similară nu mai există la nivel județean, de aceea sunt necesare eforturi si ale comunității,în măsura în care autoritățile locale apreciază corect  importanța ofertei educaționale,pentru modernizarea clădirilor și resurselor materiale    specific secțiilor noastre vocaționale.   

Liceul Pedagogic Stefan Bănulescu singurul liceu vocațional din județul Călărași merită, are nevoie de mai multă atenție și preocupare din partea autorităților. Liceul are filiere educaționale generoase și de perspectivă dar este subfinanțat, a încheiat Neagu Rodica.

Nelu Bălașa

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *