Sărbătoarea comunei Dorobanțu a-IX-a ediție

Sărbătoarea comunei Dorobanțu a-IX-a ediție

De ziua comunei Dorobanțu, Vasile Stoica: 32 miliarde pentru cofinanțări și investiții în comuna Dorobanțu în anul 2023, din bugetul de stat.Prodcereal societatea privată a primarului susține comunitatea cu 6,5 miliarde

Vasile Stoica atent, grijuliu și preocupat de nevoile cetățenilor din comuna Dorobanțu

 

Vasile Stoica un exemplu de inițiativă,acțiune și implicare in viața satului, fermier, om de afaceri, sponsor, filantrop, voluntar a marcat definitiv destinele comunității.

Vasile Stoica și-a pus amprenta pe tot ce înseamnă dezvoltarea și modernizare comunei Dorobanțu și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Sărbătoarea comunei Dorobanțu a fost  inființată de primarul Vasile Stoica și consiliul local al comunei Dorobanțu  și se află la a-IX-a ediție . În ultimii 9 ani a devenit un eveniment  în ceea ce privește organizarea, programul, calitatea și diversitatea evenimentului.Este o zi aparte pentru comunitatea dn Dorobanțu o zi cu multiple semnificații care pune accentul pe spiritualitate, istorie și prezent.

Mirela Vaida și Daniela Gyorfi capete de afiș la spectacolul de ziua comunei Dorobanțu.Mălina Avasiloaie,Mariana și Mihai CălinGeorgel Nucă,Ansamblul Spicul Dorobanți completează în mod fericit spectacolul aniversar.

Vasile Stoica a trasat direcții sănătoase pentru dezvoltarea comunității și acum împreună cu oamenii le înfăptuiește.

Obiectivele politicii de investiții  în comuna Dorobanțu  sunt creșterea nivelului de trai și  a calității vieții,creare condițiilor,mijloacelor și resurselor pentru satisfacerea nevoilor cetățenilor, a delarat Vasile Stoica primarul comunei Dorobanțu.

Am constatat o viziune particulară regenerarea spațiilor  și  gândirea investițiilor într-un efort unitar de constituire a unui spațiu  special destinat vieții Comunității:Un Spațiu pentru Comunitate Spritualitate,Educație și Cultură

Biserica renovată si capelă nouă,Centru cultural cu o sală de 250 locuri,biblioteca si alte spatii,scenă în aer  liber, grădiniță și școala   sunt valori care ne preocupă, a mai spus Vasile Stoica.

32 miliarde  pentru investiții și cofințări în comuna  Dorobanțu în anul 2023.

Politica de dezvoltare rurală  sprijină dinamismul și viabilitatea economică  a satelor  comunei  prin finanțare și acțiuni care susțin dezvoltarea rurală. Vasile Stoica folosește programele naționale de dezvoltare rurală 32 miliarde  pentru cofinanțări și investiții  în comuna  Dorobanțu în anul 2023 și le completează cu o contribuție personală semnificativă de la compania Prodcereal:  4 miliarde pentru construirea capelei, 400 milioane pentru central medical, 2 miliarde  pentru modernizarea stadionului comunal și aducerea la standard pentru omologare  liga  a-III-a.

O pistă de biciclete cu  două parcări și stații de încărcare pentru trotinete și biciclete electrice și alte vehicule alternative.

O pasarelă pietonală care  traversează balta Andolina și face legătura cu un trotuar de 3000 ml care  a fost construit în satul Vărăști și 300 ml de troruar în Dorobanțu

Modernizarea străzilor Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu, Tudor Vladimirescu şi Ion Heliade Rădulescu, din sat Dorobanțu . Total 4099 mp

Modernizarea străzilor Decebal, Mihai Racoviță, Alexandru cel Bun, din sat Vărăști si Str. Mostiștei din sat Boșneagu. Total 3797 mp

Vasile Stoica este primarul cu spirit intreptinzător  cu inițiativă,acțiune și implicare in viața satului, fermier, om de afaceri, sponsor, filantrop, voluntar care marcheză zi de zi  destinele comunității.

Nelu Bălașa

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *