Răzvan Ionescu : PSD Călărași nu are lideri…Ha! Candidatul la primăria Călărași nu are vizibilitate și nu are echipă…Ha! …organizația este apatică…Ha!

Răzvan Ionescu : PSD Călărași nu are lideri…Ha! Candidatul la primăria Călărași nu are vizibilitate și nu are echipă…Ha! …organizația este apatică…Ha!

Plecat într-o perioadă  de tulburențe pentru organizația PSD  Călărași la care chiar a contribuit , alungat de Tărăcilă , Rãzvan Ionescu –“un cabotin la curtea regelui Nãstase” așa cum l-a numit  Gazeta de Bistrița (https://gazetadebistrita.ro/razvan-ionescu-un-cabotin-la-curtea-regelui-nastase/)  s-a înscris zilele acestea în PSD Călărași, S-a născut  la 27 iulie 1967 în Medgidia,a absolvit  Facultatea Ingineria și Studiul Metalelor; Universitatea Politehnicã București, 1992; Școala Naționalã de Studii Politice și Administrative –Departamentul Relații Internaționale,1999; MAPN – Colegiul Naþional de Apãrare;
burse – Școala de Administrație
J.F.K., Universitatea Harvard „Leadership și Dezvoltare Economicã”.

A lucrat la, BAUMARKT GMBH DUISBURG, Germania, 1992-1994; RTC HOLDING SA – director, 1994-1997; S.C. EUROCAFE S.A.București – director, 1997-2000.


În politică

– 1995-1997, președinte Organizația de Tineret a PSD Cãlãrași;
– 1997-2001, președinte Organizația Naționalã de Tineret a PDSR;
– 1999, membru Biroului Executiv Central al PDSR.
–2000-2004- Deputat,Președinte al Comisiei pentu Apãrare, ordine publicã și siguranțã
naționalã

 Întrebat de ce a decis să revină în politică în an electoral, acesta a precizat că s-a decis să se întoarcă în PSD pentru a da o mână de ajutor partidului. „În niciun caz nu e vorba despre oportunitate, în condițiile actuale nu putem vorbi de așa ceva. Partidul trece printr-un proces de transformare, de regăsire a unui mesaj către electorat”, ne-a precizat Răzvan Ionescu care a subliniat că electoratul PSD-ului s-a schimbat foarte mult iar problemele tinerilor sunt înțelese greu, a declarat Răzvan Ionescu pentru DC News(https://www.dcnews.ro/razvan-ionescu-s-a-intors-in-psd-mana-de-ajutor-in-reconstructia-si-regasirea-partidului_734589.html)

Răzvan Ionescu ca și atunci când a fost trimis de Năstase să candideze la Călărași are aceiași atitudine de superioritate și urmărește același lucru să candideze la camera deputaților.Venit via Ciolacu-Iliuță  și-a făcut o apariție stranie, la un post de televiziune local, unde a declarat: PSD Călărași nu are lideri…Ha!Candidatul la primăria Călărași nu are vizibilitate și nu are echipă…Ha! …organizația este apatică…Ha!

Cu această declarație  Răzvan Ionescu a trimis în derizoriu pe Iulian Iacomi,Roxana Pațurcă,Sorin Vrăjitoru,Marius Dulce și toată organizația PSD Călărași care totuși la alegerile trecute a scos doi deputați și un senator și a devoalat intențiile reale…

Și uite așa se scrie încă odată istoria PSD Călărași…de la Centru…

Nelu Bălașa

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *