Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu conectare la nou și inovare a depus proiectul pentru SmartLab

Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu conectare la nou și inovare a depus proiectul pentru SmartLab

O nouă viziune ancorată în realitățile prezentului și perspectiva viitorului.

Avem șansa unui nou început! O nouă energie și noi resurse vom aduce în toate activitățile noastre pentru a aduce școala noastră printre cele prestigioase. Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu  trebuie să devină un liceu de elită cu elevi bine pregătiți pentru viitor, asta este ținta noastră.

Avem atuuri,resurse și oportunități  pe care le vom converti rapid în valoare și prestigiu. Am despus proiectul pentru finanțare prin PNRR pentru Smartlab a declarat Rodica  Neagu Directorul liceului.

Liceul Pedagogic Stefan Bănulescu singurul liceu vocațional din județul Călărași merită, are nevoie de mai multă atenție și preocupare din partea autorităților. Liceul are filiere educaționale generoase și de perspectivă dar este subfinanțat, a încheiat Neagu Rodica.

Proiectul este un început care îşi propune modernizarea şi digitalizarea modului de predare   dar şi stimularea creativităţii elevilor.Astfel, Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu  va deveni mai atractiv pentru elevi , iar ei vor fi mai fericiţi, mai bine pregătiţi pentru afacerile viitorului, piaţa muncii şi pentru meseriile viitorului.

„Alfabetizarea digitală şi tehnologică este deja la fel de importantă ca şi alfabetizarea funcţională sau igiena. Şcoala românească poate deveni mult mai atractivă pentru generaţiile actuale prin digitalizarea curriculei prezentate elevilor, prin metode practice, interactive şi trandisciplinare, apelând la tehnologie modernă. Laboratoarele digitale inteligente sunt spaţii în care oferim asta, încercăm să stimulăm creativitatea elevilor şi profesorilor. În era tehnologiei 4.0 şi 5.0 ne propunem să creştem tineri deschişi la minte, adaptabili la schimbare, la nou, care să poată răspunde cerinţelor antreprenoriale şi pieţei muncii în viitor” a spus Andreea Paul, preşedintele INACO.inițiatorul , autorul conceptului și realizarea primelor proiecte experimentale

 a consemnat,

 Nelu Bălașa

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *