Dacă ești o femeie care se apucă de trabucuri premium, următoarele amestecuri și dimensiuni servesc ca o introducere excelentă.

Dacă ești o femeie care se apucă de trabucuri premium, următoarele amestecuri și dimensiuni servesc ca o introducere excelentă.

*

De ce îi place trabucul unei femei? Mărimea (micuța)? Amestecul (ușor sau aromat)? Aroma (roz și florală)? Adevărul este că nimic din cele de mai sus. Trabucurile nu sunt specifice sexului. Deși există stereotipuri când vine vorba de femeile care fumează trabucuri, ele nu sunt atât de răspândite cum erau cândva.

Oricât de mult asociem trabucurile cu masculinitatea, femeile joacă un rol semnificativ în industria trabucurilor premium și au avut întotdeauna. Femeile pot fi găsite în orice moment al producției de trabucuri, de la cultivarea și recoltarea tutunului pe câmp până la procesele de strângere, rulare și ambalare a trabucurilor premium din fabrică.

Femeile ocupă, de asemenea, roluri critice de conducere la companii de trabucuri proeminente precum Arturo Fuente, unde sora lui Carlito Fuente, Cynthia Fuente, și fiica lui, Liana Fuente, sunt implicate activ în afacerea de familie de mulți ani. La fel ca mulți producători de trabucuri de succes, Pepin Garcia se bazează foarte mult pe întreaga sa familie în conducerea My Father Cigars, în special pe fiica sa, Janny Garcia, care călătorește prin țară găzduind mai multe evenimente de-a lungul anului. Lisette Perez-Carrillo, fiica producătorului premiat de trabucuri Ernesto Perez-Carrillo, este un partener egal și chipul E.P. marca Carrillo.

Cu atât de multe femei implicate în afacerea cu trabucuri și numărul tot mai mare de iubitoare de trabucuri, pare o prostie să distrezi orice tabu legat de femei și de fumatul trabucului. De aceea, ne concentrăm exclusiv pe calitate, gust și aromă atunci când sugerăm o listă cu primele 10 trabucuri pentru femei. Dacă ești o femeie care se apucă de trabucuri premium, următoarele amestecuri și dimensiuni servesc ca o introducere excelentă.

Trabucuri emblematice, Femeilor le place să fumeze

#1 – Ashton Cabinet Selection Tres Petite (4.375 x 42)

Notele gustative cremoase, bogate și de nuci de caju, cedru și condimente mătăsoase caracterizează un amestec bine îmbătrânit de tutun din Ashton Cabinet Selection. Un finisaj luxos persistă în forme clasice, cum ar fi Micul, dar splendidul Tres Petite. Nu trebuie să lăsați o oră întreagă deoparte pentru a accesa un profil uimitor care completează cu ușurință cocktailurile și șampania pe bază de gin și vodcă.

Putere: ușoară-medie

Țara: Republica Dominicană

Wrapper: Connecticut Shade

Ashton Cabinet Selection

#2 – Nuvela Arturo Fuente Hemingway (4 x 49)

Trabucurile Arturo Fuente sunt legendare în general, dar amestecul Hemingway a câștigat o mulțime de admiratoare de-a lungul anilor, cu forme mici, dar emblematice, cum ar fi Nuvela. Întreaga colecție este realizată manual în formate figurado atrăgătoare, extrase dintr-o frunză strălucitoare de ambalaj Camerun și un interior de liant dominican premium și tutun de umplutură. Notele gustative de cedru, boabe de cafea și condimente de copt însoțesc aroma delicioasă. Pentru un trabuc care durează mai mult, încercați Signature (6 x 47).

Puterea: medie

Țara: Republica Dominicană

Înveliș: Camerun

Arturo Fuente Hemingway

#3 – Ashton Cordial (5 x 30)

Dacă inima ta este strict pusă pe o formă diminuată, Ashton Cordial oferă un gust de zece minute de tutun dominican premium, cu note gustative impresionante. Cedru, migdale, caju și mirodenii dominicane converg într-o formă rapidă și moale, care nu copleșește așa cum o pot face dimensiunile tradiționale mai mari. Ashton Cordial servește ca o introducere excelentă în gustul dominican premium dacă doriți o previzualizare mai mică înainte de a alege o formă mai mare.

Putere: ușoară

Țara: Republica Dominicană

Wrapper: Connecticut Shade

Ashton

Trabucuri bogate și complexe, femeile apreciază

#4 – La Aroma de Cuba Mi Amor Robusto (5 x 50)

Producătorul premiat de trabucuri Jose ‘Pepin’ Garcia se bazează pe un amestec exclusiv de tutun învechit pentru a crea La Aroma de Cuba Mi Amor. Un ambalaj uleios din San Andrés se căsătorește cu o combinație de nuci și picante de umpluturi lungi premium din Nicaragua, cu arome versatile, complexe și savuroase. O serie de formate bine făcute presate în cutie rezonează cu condimentele nicaraguene, într-un profil rafinat de migdale, cacao neagră, boabe espresso și piper negru crăpat.

Puterea: Medie-Plenă

Țara: Nicaragua

Înveliș: San Andres

La Aroma de Cuba Mi Amor

#5 – Padrón 1964 Anniversary Principe (4,5 x 46)

Padrón 1964 Anniversary este un trabuc prestigios din Nicaragua pe care un număr de femei îl gustă adesea pentru prima dată în forme mici, cum ar fi Principele echilibrat presat în cutie. Un profil complex de cedru, cacao, cayenne, scorțișoară și mirodenii stratifică palatul cu aromă și aromă bine rotunjite. Amestecul cu nota 94 este o alegere ideală atunci când doriți să experimentați gustul premiat nicaraguan al trabucurilor Padrón.

Puterea: plin

Țara: Nicaragua

Înveliș: Nicaraguan

Padron 1964 Anniversary

Trabucuri netede, cremoase și clasice pentru femei

#6 – Ashton Panetela (6 x 36)

Forma subțire de bun gust a lui Ashton Classic într-o Panetela exemplifică aroma premium dominicană cu profilul său mătăsos de cedru, nuci, boabe de cafea și piper negru. Un finisaj elegant și delicios se dezvoltă într-o colecție bine realizată. Femeile apreciază cu ușurință trabucurile Ashton pentru gustul și aroma lor bogată, dar delicată. Legendarul producător de trabucuri Carlito Fuente a amestecat Ashton la cele mai înalte standarde de calitate și consistență de peste trei decenii.

Putere: ușoară

Țara: Republica Dominicană

Wrapper: Connecticut Shade

Ashton

#7 – Macanudo Cafe Duke of Devon (5,5 x 42)

În Macanudo Cafe se întâlnesc arome blânde și relaxate de caju, cedru și condimente într-o colecție consistentă de formate clasice, inclusiv Duke of Devon. O frunză de înveliș Connecticut Shade autentic acoperă un amalgam cremos de umpluturi lungi dominicane premium. De zeci de ani, finisajul neted și lăptos a impresionat doamnele și domnișoarele care preferă un trabuc blând, ușor de găsit. Răsfățați-vă cu Macanudo și gustați unul dintre cele mai bune trabucuri blânde disponibile astăzi.

Putere: ușoară

Țara: Republica Dominicană

Wrapper: Connecticut Shade

Macanudo Cafe

#8 – Davidoff Grand Cru nr. 3 (5 x 43)

Gustați reputația de top a lui Davidoff în distinsul Gran Cru No. 3. Notele cremoase de cedru, pâine prăjită, stejar și nuci însoțesc aromele de mosc într-o Corona dinamică și ușor subțire. Originile europene ale mărcii se reflectă în formele tradiționale subțiri ale inelelor. Un înveliș blond deschis din Ecuador Connecticut ascunde un interior blând de umpluturi lungi dominicane. Finisajul este moale și oferă ca o introducere abordabilă în trabucurile dominicane.

Putere: ușoară

Țara: Republica Dominicană

Wrapper: Ecuador Connecticut

Davidoff Grand Cru

#9 – Romeo y Julieta Reserva Real Corona (5,5 x 44)

Una dintre cele mai populare Coronas produse vreodată provine de la brandul emblematic cubanez, Romeo y Julieta, în amestecul Reserva Real. O frunză de înveliș din Ecuador, Connecticut, blond-auriu, îmbrățișează un interior somptuos de liant și tutun de umplutură Dominican și Nicaragua. Notele de boabe de cafea prăjite, migdale și cedru se adună într-un final prăjit, cu o notă de dulceață. Acest profil relaxant și delicios a făcut din Romeo y Julieta un brand de trabucuri de top.

Puterea: medie

Țara: Republica Dominicană

Wrapper: Ecuador Connecticut Romeo y Julieta Reserva Real

Cel mai bun trabuc aromat pentru femei

#10 – Tabak Especial Corona Dulce (4,75 x 46)

Pentru multe femei și pentru noii iubitori de trabucuri în general, un trabuc cu aromă este o modalitate excelentă de a se familiariza cu fumatul trabucului, deoarece trabucurile aromate lasă un gust dulce și zaharat pe buze și pe cerul gurii. Aromele folosite pentru a infuza tutunurile adaugă un strat de accesibilitate gustului natural de fum al unui trabuc premium realizat manual. Tabak Especial de la Drew Estate este un trabuc infuzat cu cafea care oferă o tonă de aromă și aromă dulci și cremoasă. Notele gustative de cafea, caramel, vanilie și crème brûlée emană din amestecul Natural sau Dulce. Versiunea Negra este rulată cu un înveliș întunecat și suculent din Connecticut Broadleaf și emană note de moka și cacao închisă. Trabucurile Tabak Especial umplu camera cu nori de fum dulce, care învârte capul, care adesea îi ademenește pe alții să fumeze un trabuc cu tine.

Putere: aromat

Țara: Nicaragua

Înveliș: Ecuador Connecticut, Connecticut Broadleaf

Wrapper: Ecuador Connecticut

Shop Tabak Especial Cigars
Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *