Concert de Crăciun la sala Euterpe

Concert de Crăciun la sala Euterpe

În zi de mare sărbătoare, cu deosebită bucurie, anunțăm un eveniment care ne va umple sufletele de căldură și de armonie.

Mâine, miercuri, 7 decembrie 2022, la ora 17.00, va avea loc Concertul de Crăciun susținut de către elevii claselor de ARTE de la Liceul Pedagogic “Ștefan Bănulescu” din Călărași.

Concertul va avea loc la sala Euterpe a  Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu din Călărași.

În pragul sărbătorilor de iarnă , organizat în parteneriat cu Direcția Județenă pentru Cultură, Culte și Patrimoniu din Călărași și cu  participarea Liceului Danubius și Palatul Copiilor Călărași  Concertul de Crăciun împlinește visurile  si dorințele elevilor și profesorilor de la Liceul Pedagogic “Ștefan Bănulescu” de a dărui comunității un eveniment special.

Spectacolul este urmarea talentului și dăruirii profesorilor și elevilor și cuprinde repertoriul ales cu multă grijă și dăruire de către profesorii  îndrumători de la catedra specializarea Muzică și va cuprinde piese aparținând stilului baroc, clasic și pre-clasic, romantic, compoziții semnate de Vivaldi, Mozart și Bach, precum și alți compozitori celebri, piese din folclorul românesc, dar și piese cu tematică de Crăciun interpretele de elevii  Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu”

Muzica pornește din inimă și se adresează inimilor, iar cea mai minunată muzică a sufletului este bunătatea. Așa că vă invităm să dăruim împreună bucuria Crăciunului.

In foaier, vom admira lucrările elevilor de la specializarea Arte Vizuale, ce ne vor încânta prin culoare și prin originalitate.

Este pentru prima dată când un concert de asemenea factură se organizează la Călărași și sperăm să placă și să satisfacă exigențele publicului pentru a deveni o tradiție.

Rodica Neagu

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *