Bogdan Gingașu: fostul primar al comunei Mânăstirea nu respectă ordinul Prefectului

Bogdan Gingașu: fostul primar al comunei Mânăstirea nu respectă ordinul Prefectului

Marian Iancu este deja istorie . Prin ordinul nr 285/21.08.2020  Prefectul  județului Călărași,   Marian Stoica,  a  constatat încheierea mandatului  primarului  Iancu Marian Mugurel deoarece  și- a pierdut, prin demisie , caliatatea de membru al Partidului Național Liberal  pe  a cărui listă a fost ales.

Cu toate acestea   fostul primar al comunei  Mânăstirea nu se dă dus, a declarat Bogdan Gingașu candidatul Partidului Naționa Liberal  la  funcția de  primar al comunei Mânăstirea.  Iancu sfidează ordinul Prefectului ,sfidează legea și cetățenii comunei, arogant  și impasibil exercitând în continuare atribuțiile primarului deși nu mai are dreptul.

Sâmbătă a oficiat ilegal  4 căsătorii. Luni și marți a fost în primărie și a dat ordine.Ca și șeful lui,  Vasile Iliuță, care se mai crede încă președintele consiliului județean deși Prefectul Marian Stoica a constatat și încetarea mandatulu său.

La PSD este o practică îndelungată sfidarea legii și a cetățenilor de aceea au migrat de la PNl sub stindardul roșu.

Îmbogățit peste măsură Marian Iancu vrea ca în comuna  mânăstirea să facă legea lui. Noi vrem să respecte legea și bunul simț , a încheiat Gingașu.

A consemnat

Nelu Bălașa

Spread the love
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *